"Братя Мангасарян" - За вредата от образованието, културата и изкуството

Начален час
23:00

Локация
Петното на Роршах

Трупа
Петното на Роршах

Цени на билети

10 лв.

за резервация: 0889.814.255


"Братя Мангасарян" - За вредата от образованието, културата и изкуството

Братя Мангасариян с критичен анализ на културната и обществено-политическа ситуация

След години мълчание Зюмбюл - Силвестър Силвестров, Кулю - Владислав Петров и Среброто - Александър Сано, познати като Братя Мангасариян се завръщат. Този четвъртък, на 8 октомври, в Петното, предстои колоритното шоу на братята - "За вредата от образованието, културата и изкуството".

Просто си задаваме въпроса защо един от най-големите физици на Земята - Алберт Айнщайн не е завършил физика? Един от най – големите български актьори - Наум Шопов не е завършил НАТФИЗ? Един от най-големите диктатори в света - Саадам Хюсеин не е завършил училище за диктатори? Само се питаме защо е културно да душиш жена си в театъра пред публика, какъвто е примера на Отело от Шекспир, а не е културно да душиш в домашни условия?

Критичният анализ на културната и обществено-политическа ситуация в България, който Мангасариян ще представят пред публиката е подходящ за всяка възраст. Можете да си резервирате места на: 0889.814.255.


Фейсбук портал на братята: https://www.facebook.com/Братя-Мангасариян-За-вредата-от-образованието-културата-и-изкуството-949684965124024